El ‘Correfocs’ d’Almussafes ajornat per la pluja se celebrarà aquest divendres 30 de setembre

Els veïns van gaudir el divendres i el dissabte d’una batucada i del concert amb grups de rock locals

Aquest cap de setmana hi haurà nit de dj’s i la projecció de la pel·lícula “Independence Day: contraataque”

secuencia-01-00_00_18_13-imagen-fija002Almussafes, a 26 de setembre de 2016. Ja hi ha data per a el ‘correfocs’ que el passat divendres es va haver de suspendre a causa de la pluja. Serà aquest divendres 30 de setembre a les 22:30 h. en el mateix lloc previst, el parc del Sagrari i els seus carrers adjacents. La resta d’activitats del cap de setmana es van desenvolupar tal com estaven plantejats i amb notable èxit. Per a aquesta setmana, a més del citat ‘correfocs’, el consistori municipal planteja una nit de dj’s, la projecció d’una pel·lícula d’estrena, i la passada del vídeo resum del que va donar de sí el campament d’estiu organitzat per la Regidoria de Joventut.

El passat divendres 23 de setembre es va donar inici al programa d’actes plantejat per l’Ajuntament d’Almussafes per a el ‘+ Jove’ d’aquest 2016, lema sota el qual s’engloben cada any les celebracions que es dissenyen i desenvolupen per a aquest col·lectiu de la població i entre les quals apareixen activitats lúdiques, culturals i formatives.

El ‘correfocs’ previst per a aqueixa nit a partir de les 22:30 h. i que va haver de ser suspès a causa de la pluja registrada en el municipi, se celebrarà aquest divendres 30 de setembre a la mateixa hora i en el mateix lloc, segons ha confirmat la Regidoria de Joventut del consistori. “Va ser una llàstima que haguérem de posposar l’acte, però l’important és que hem trobat alternativa i que els veïns podran gaudir de ‘Dimonis Enroscats de l’Alcúdia’ aquesta mateixa setmana, per la qual cosa esperem que es divertisquen com ho estan fent amb la resta de propostes”, comenta la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

La primera de les activitats presentades als veïns va ser una actuació de batucada que va animar la zona centre de la localitat la vesprada de la citada jornada, quan la pluja encara no havia fet acte de presència. Des de les 19 h. i durant al voltant d’una hora, la banda Nova Percusió va recórrer els carrers Ausiàs March, Passeig del Parc, Avinguda Paral·lel i el Parc de les Palmeres fins a arribar al punt de partida, l’esplanada del Centre Cultural. Més d’un centenar de persones va acompanyar durant el seu recorregut als músics al ritme dels tambors, bombos i altres instruments.

Ja a la nit, al voltant de 300 persones van gaudir amb la nit de rock que va acollir la Pista Polivalent. L’escenari instal·lat en el recinte va rebre als grups “Pressas del Produkto”, “Assekes”, “Atupa” i “La Fúmiga”, els qui van interpretar per al públic almussafeny una selecció dels seus millors temes.

Per a aquest cap de setmana, a més de l’esperat ‘correfocs’, el dijous 29 a les 18 h. es realitzarà la passada del vídeo resum del campament d’estiu organitzat per l’Ajuntament, el dissabte a les 19 h. el saló d’actes del Centre Cultural projectarà la pel·lícula “Independence Day: contraataque”, i aqueixa mateixa nit, en la Pista Polivalent, els dj’s locals B&P DJ’s, Hardem,Groove Duart, Casanova i Ansthef posaran a ballar a tots els assistents a la festa.

Deixa el teu comentari