El Govern de Carcaixent es reorganitza amb la incorporació del nou regidor

Ricard Torres assumirà PROCARSA i la Piscina Coberta. Vicent Albelda serà el nou regidor d’Educació i Desirée Palma quedarà al capdavant de Cultura

ricardo-2En el Ple del passat 30 de novembre, Ricard Torres va prendre possessió de l’acta de regidor, després que Lourdes Castelló hi presentara la seua renúncia per motius professionals. Ricard Torres ocupava el número 12 de la llista presentada per Compromís per Carcaixent a les eleccions de 2015. Pau Àlvarez, número 11, va renunciar a entrar a formar part de l’Equip de Govern per motius laborals i familiars.

La incorporació del nou regidor ha comportat una redistribució de les àrees. D’esta manera, Ricard Torres assumirà la delegació de PROCARSA i de la Piscina Coberta, que també està gestionada parcialment per l’empresa municipal, delegacions que corresponien a Desirée Palma i Vicent Albelda, respectivament. Quant a les delegacions que tenia Lourdes Castelló, Vicent Albelda queda al càrrec d’Educació i Desirée Palma serà la nova regidora de Cultura.

Ricard Torres (Carcaixent, 1975) va estudiar a l’IES Arabista Ribera i Enginyeria de Telecomunicacions a la Politècnica de València, camp on ha desenvolupat la seua trajectòria professional en els últims 15 anys. Actualment, continua treballant en l’àmbit de les telecomunicacions en una xicoteta empresa que treballa en l’àmbit del País Valencià, en la qual ocupa els càrrecs de gerent i CEO.

Deixa el teu comentari