El Nítida saca els tres punts de Cinqué (1-8)

Els de Braulio Correal es van imposar davant el Sala Cinqué i es mantenen líders amb l’avantatge de quatre punts respecte a segon i tercer

Comunicació Nítida Alzira FS

El Nítida Alzira es va imposar en la pista del Sala Cinqué amb un marcador de 1-8 i es manté líder del grup amb una distància de 4 punts respecte als seus primers perseguidors. Jose Carlos, Xavi López i Rafa Ara -tots ells en dues ocasions- i Pau Bellés i Carreras van signar els punts de la vesprada en terres aragoneses.

Amb un gran ambient en el pavelló de Cinqué, amb més de 25 persones d’Alzira en les seues graderies, el Nítida va eixir intensíssim en els primers instants. En el minut 5, Jose Carlos va avançar als seus, i a partir d’ací es van anar succeint els punts. Xavi López i Rafa Ara van ser els següents. Cinqué va escurçar distàncies amb el 0-4 en el marcador, però de nou Jose Carlos i Pau Bellés van augmentar la distància abans del descans.

En la segona meitat, el partit es va estabilitzar; una gran actuació en defensa del conjunt visitant permió no encaixar. Els dos gols restants van arribar a tres minuts del final, amb els quals es va sentenciar el partit. El Nítida Alzira segueix líder amb 43 punts. El pròxim partit serà en el Palau d’Esports, el dissabte 23 de febrer, davant Lauburu Ibarra, tercer amb 39 unitats.