El PP planteja els interrogants que continuen oberts en el procés de reversió a cinc setmanes de produir-se

El PP assegura que el sistema de Montón per al Departament de la Ribera “farà aigües” .

El Partit Popular exigirà a la Conselleria, a través dels diferents ajuntaments, la creació d’una comissió de treball que servisca de seguiment per al departament de salut de la ribera. El vicesecretari general del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, José Juan Zaplana, ho anunciat en Alzira en la reunió que ha tingut lloc a la casa de la cultura per informar de les possibles conseqüències de la reversió.

José Juan Zaplana, vicesecretari general del PPCV

Per a Zaplana, qui ha estat acompanyat per Elena Bastidas, diputada nacional i vicesecretari regional del partit a la comunitat, són molts els interrogants que continuen oberts en aquest procés de reversió.

José Juan Zaplana, vicesecretari general del PPCV

El representant del Partit Popular ha explicat que cap de les condicions que demanaren a Montón per a donar suport ala reversió es compleix. Una d’elles, que els professionals del Departament mantingueren els seus llocs de treball.

José Juan Zaplana, vicesecretari general del PPCV

A la reunió, oberta a la ciutadania, també han assistit el Senador, Antonio Clemente, representants del Partit Popular dels diferents municipis de la comarca i professionals del Departament de Salut de la Ribera.

Deixa el teu comentari