El PSPV-PSOE de la Pobla Llarga continúa con su ciclo de conferencias

Emprendedoras. La mujer rural como salida a la crisis será impartida por Regina Campos Ortega, presidenta de Fademur País Valencià

Demà dijous 12 de març a les 19,30 hores a la casa de la cultura de la Pobla Llarga se celebra la cinquena conferència organitzada pels socialistes locals i impartida per Regina Campos sobre dona i medi rural. Té caràcter gratuït i està obert a la participació de tots els veïns de la localitat i de la comarca.

Campos és la presidenta de FADEMUR-PV, Federació d’Associacions de Dones Rurals, organització progressista que permet unir i reforçar l’esforç de les associacions de dones rurals que la constitueixen. Amb aquesta nova conferència, els socialistes de la Pobla Llarga continuen aportant a la localitat alternatives d’oci i informació a la població, totalment paralitzat per la nul·la activitat del Partido Popular i de Rafael Soler.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari