El ‘Repte Solidari’ contra el càncer ha fet parada a Castelló on s’ha rebut amb emoció als 44 participants

Un total de 44 persones han recorregut 120 quilòmetres en 24 hores.

Així reberen els veïns i veïnes de Catelló als 44 participants del ‘Repte Solidari’ contra el càncer. Persones que han patit directament o indirectament la malaltia.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Associació Espanyola contra el Càncer, en la que els participants han recorregut 120 quilòmetres en 24 hores, entre Ontinyent i Almussafes, passant per 17 municipis valencians.

Aquest repte ja en la seua vuitena edició, sempre ha tingut un clar objectiu, fomentar la informació i prevenció de la malaltia i demostrar que amb esforç tot és possible.

L’impulsor del Repte Solidari, José Antonio Miguel Garrido, ha destacat la dificultat de la ruta, amb canvis de temperatura i nivell que han afectat als corredors.

Però, no obstant les dificultats trobades pel camí, els participants han realitzat cada quilòmetre d’aquesta carrera amb força i entusiasme.

Ja després d’agafar forces amb un gran esmorzar a Castelló, i acompanyats per forts aplaudiments i crits d’ànim, els participants seguiren la ruta d’aquest ‘Repte Solidari’ cap a la següent parada.

Deixa el teu comentari