El turisme de Cullera registra el millor juliol des del començament de la crisi

CULLERA. 06-08-15.L’ocupació en els allotjaments creix al juliol 11,5 punts respecte a l’any passat / L’ajuntament espera el millor agost dels últims anys

Sant Antoni 2 El sector turístic de Cullera consolida la seua recuperació. Les xifres oficials d’ocupació arreplegades per la regidoria de Turisme sobre el mes de juliol que acaba de finalitzar demostren un increment d’11,45 punts en l’ocupació mitjana dels allotjaments de la ciutat en comparació amb el mateix període de l’any passat.

D’esta forma, la mitjana d’ocupació es va situar en el 73,70 % enfront del 62,23 % de l’exercici previ, una pujada que reflectix la puixança d’este sector com a motor de l’economia local en la capital turística de la Ribera.

La millorança en l’afluència turística és generalitzada en la gran majoria dels establiments consultats, alguns dels quals han superat fins i tot el 90 % d’ocupació, especialment en la segona quinzena.

És el cas dels apartaments turístics, on s’experimenta un creixement notori de pràcticament 16 punts. Pel que fa als hotels, la mitjana dels nivells d’ocupació s’han situat al voltant del 75 %, en termes similars als de 2014.

Millor, la segona quinzena

Com sol ser tradicional, en la segona quinzena del mes es va experimentar un increment notable. Durant eixe període, els apartaments van aconseguir el 85 % de demanda, les pensions el 90 % i els apartahotels el 81,5 %. El fort es va registrar durant els caps de setmana, quan més es va treballar.

La tendència a l’alça del sector turístic, que viu un bon moment a escala nacional, i la bona climatologia generalitzada del mes de juliol són alguns dels factors que estan darrere d’esta millorança generalitzada, segons ha explicat el regidor de Turisme, Javier Cantos.

Cantos destaca que enguany el bon temps «està afavorint molt l’afluència de visitants, ja que des del mes de maig fins ara hem gaudit de sol i calor, la qual cosa atrau a molta gent a les nostres excel•lents platges i està allargant la temporada». Així mateix, esdeveniments com la Festa de la Cervesa, que ha registrat una afluència de 25.000 persones, han contribuït de forma decisiva a afermar la recuperació del sector.

Les expectatives de cara al mes d’agost són encara millors i des de l’ajuntament es confia

Deixa el teu comentari