EL XIIé TORNEIG CADET DEL GENOVÉS JA ÉS UNA REALITAT

València Bàsquet, FIATC Joventut Badalona, Real Madrid , i el C.B. GENOVÉS JÚNIOR competiran en una nova edició.

La dotzena edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés és ja una realitat i  es converteix en tot un clàssic per aquestes dates.

8-final_joventut_cajasol5  Després de l’èxit de les anteriors edicions i de la participació dels millors equips de la categoria, el llistó es presenta molt alt i a més si tenim en compte tot el que s’està vivint aquestos darrers anys en la famíla del CB Genovés. No es fàcil organitzar aquestos esdeveniments en poblacions i Clubs com El Genovés. Malgrat tot, any rere any, el Torneig Cadet que organitza el C.B. Genovés està convertint-se en un referent a nivell de l’Estat Espanyol i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants, i poder comprovar el seu nivell de preparació actual, per lluitar i obtenir una plaça per al campionat d’Espanya. És un bon examen !!! I més encara després del recent campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que s’ha disputat a Valladolid, on la final entre Catalans i Madrilenys, i el tercer lloc de la Comunitat Valenciana demostren el nivell del bàsquet de formació en totes tres autonomies.

XII Torneig Nacional Cadet de Bàsquet 2015  Al ja extens llistat d’equips que han participat,fins  en les 11 anteriors edicions del torneig (València B.C.,Club Joventut de Badalona,Caprabo Lleida, Real Madrid ,Unicaja de Málaga, F.C.Barcelona , l’ Ostrava de la República Txeca, el Sabonis BC de Lituània, Cajasol, Sevilla), aquest any tenim el privilegi de comptar una altra vegada al nostre Torneig amb el Real Madrid. Equip que compta en les seues files amb varis jugadors becats i amb membres de la selecció espanyola de la categoria. La qual cosa demostra el nivell que ens pot oferir  i ,per tant, l’al·licient que suposa veure jugadors que ,després de segur, seran un referent al bàsquet estatal. Segons molts dels entesos en el bàsquet de formació, l’equip blanc és el clar candidat a aconseguir el campionat d’Espanya. A més si juntem que participen tres clubs representants de les tres primeres posicions del campionat d’Espanya de Seleccions, el bon bàsquet està assegurat.

Els equips abans anomenats comptaven en les seues plantilles amb jugadors que han passat pel nostre Torneig i ,a dia d’avuí, estan jugant, i a un bon nivell ,en ACB i a la Selecció espanyola. Jugadors que ja parlarem d’ells conforme vagen arribant les dates del Torneig.

   El cartell del XIé Torneig de Bàsquet Cadet 2014 està composat pels següents equips :

-REAL MADRID BALONCESTO

-VALÈNCIA  BÀSQUET

-FIATC JOVENTUT DE BADALONA

-C.B. GENOVÉS JÚNIOR                                  

                DATES :  27 i 28 de Febrer i 1 de Març de 2015

                LLOC : Pavelló Municipal del Genovés

  Dotze  edicions d’un torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés , de les comarques veïnes i  a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen  gaudir d’un bàsquet de gran nivell. 

                                                                          C. B. GENOVÉS  

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari