Els ajuntaments de la Ribera Alta contractaran a 140 joves aturats a través d’Avalem Joves Plus

15/06/2017.El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha anunciat que els ajuntaments de la Ribera Alta contractaran a 140 joves aturats a través del programa engegat per la Generalitat per a fomentar la inserció laboral dels menors de 30 anys en les entitats locals, Avalem Joves Plus.

Nomdedéu ha presentat el resultat del programa Avalem Joves Plus a Alzira, ajuntament que contractarà a 37 aturats menors de 30 anys a partir de juliol. El responsable d’Ocupació ha afegit que la Mancomunitat de la Ribera Alta tindrà oportunitat d’emprar 7 persones més.

Nomdedéu ha qualificat el programa engegat per la Conselleria d’Economia a través del Servef de “èxit rotund de participació”. Així, ha detallat que 947 entitats han sol·licitat alguna de les ajudes i que el Servef ha hagut d’ampliar la quantia de les ajudes fins als 56 milions per a arribar i atendre totes les sol·licituds.

“Mai la Generalitat ha engegat un programa tan ambiciós per a recolzar la inserció laboral de les persones més joves”, ha assenyalat, que ha informat que a tots els municipis que han sol·licitat ajuda se’ls ha concedit.

Segons Nomdedéu, Avalem Joves Plus cerca tres objectius: millorar l´ocupabilitat dels joves menors de 30 anys; facilitar l’adquisició d’experiència laboral; i posar en valor el talent jove per a la modernització i millora de l’administració pública. “A més”, ha afegit el responsable del Servef, “és un programa que a través de la inversió pública permetrà consolidar la recuperació econòmica de la Comunitat”.

Enric Nomdedéu ha contraposat el programa Avalem Joves Plus als plans per a la inserció laboral dels joves en altres legislatures que “solament van aconseguir la realització de 400 contractes de pràctiques en tota la Comunitat i amb una durada de sis mesos”.

Per a poder optar a algun dels contractes que es realitzaran en totes les entitats locals de la Comunitat, els joves deuran tenir menys de 30 anys i estar inscrits en el Servef i en Garantia Juvenil.

Deixa el teu comentari