Els jubilats d’Almussafes aprenen a controlar les seues emocions

Durant el matí de hui dilluns 6 de novembre, un total de 22 majors han participat en el taller pràctic convocat des del propi ajuntament

Almussafes, a 6 de novembre de 2017. Diferents estudis asseguren que el reforç de la intel•ligència emocional en les persones majors és essencial per a aconseguir un envelliment saludable. Precisament amb este objectiu, des de la Regidoria de la Tercera Edat del consistori d’Almussafes se’ls ha oferit, a un total de 22 jubilats i pensionistes de la localitat, la possibilitat de participar en un taller d’emocions de caràcter pràctic.

La sessió, que forma part del Programa de Formació de Persones Majors de la Diputació de València, s’ha impartit durant el matí de hui dilluns 6 de novembre, en la Llar del Jubilat.

La psicòloga Aitana Camps ha dirigit el taller, en el qual els participants han abordat qüestions com l’autoconeixement, el control de les emocions, les motivacions, l’empatia i les bones relacions amb els altres.

Els majors d’Almussafes que ho desitgen tenen una nova cita dijous que ve 9 de novembre en la mateixa dependència pública, “però esta vegada el programa formatiu que els oferim consistirà en tècniques senzilles perquè aprenguen a relaxar-se i eliminen els pensaments negatius”, explica l’edil delegada, Paqui Oliver.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari