Els jubilats i pensionistes tornaran a eixir al carrer el 16 d’abril

Les últimes mesures anunciades pel govern d’Espanya continuen sense convéncer als jubilats i pensionistes.

El pròxim 16 d’abril, a les 12 del matí, les portes dels ajuntaments de l’estat espanyol seran de nou l’escenari de les concentracions programades per la plataforma estatal per la defensa del sistema públic de pensions. En Alzira, la coordinadora de jubilats i pensionistes, fa una crida perquè els veïns i veïnes de la comarca isquen al carrer i reivindiquen unes pensions dignes i justes.

La coordinadora d’Alzira va nàixer amb l’objectiu de sumar-se a aquest moviment estatal que va sorgir davant l’anunci del Govern d’Espanya de pujar les pensions un 0.25. Després que els principals afectats, els jubilats i pensionistes, alçaren la veu i prengueren els carrers, el govern ha proposat noves mesures, com ara incloure en els pressupostos una revalorització de les pensions entre l’1 i el 3%.

Els jubilats exigeixen equiparar les pensions a la pujada de l’IPC amb una pensió mínima de 1.080 euros. A més denuncien el factor de sostenibilitat que entraria en funcionament el pròxim any i que lliga les pagues a l’esperança de vida.

La coordinadora anima la ciutadania a sumar-se a les concentracions programades i recorda que els treballadors i treballadors de hui seran els jubilats i pensionistes de demà.

Deixa el teu comentari