Els xiquets i xiquetes de l’Escola d’estiu participen en una campanya a benefici de l’economat de Càritas Interparroquial

Sueca, 30/07/2015

escola (1)Els xiquets i xiquetes assistents a l’Escola d’estiu, que s’oferix durant el mes de juliol en els col•legis públics Cervantes i Carrasquer, han participat este matí en una campanya solidària de recollida d’aliments no peribles a benefici de l’economat de Càritas Interparroquial de Sueca.

Tot i ser la primera vegada que es du a terme esta iniciativa, que ha sorgit de la Regidoria d’Educació, el resultat ha sigut molt positiu donat l’èxit de participació. “Pensem que era una manera de contribuir i ajudar voluntàriament les famílies que estan passant per moments de necessitat. A pesar de ser la primera vegada que es realitza esta iniciativa en l’Escola d’estiu pareix que ha anat molt bé i esperem que en pròximes ocasions encara vaja millor”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Vicent Baldoví. “Estem recollint productes que els pares dels xiquets ens estan portant durant el matí per a ajudar altres famílies que estan en situació de necessitat. En total són unes 500 famílies a qui estem atenent tots els dijous des de l’economat”, ha explicat Francisco Meseguer, en representació de l’Economat de Càritas Interparroquial de Sueca.

Deixa el teu comentari