Especialistes analitzen en Alzira la síndrome d’Asperger amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania

Els estudis indiquen que la síndrome d’Asperger afecta de 3 a 5 individus per cada 1.000 i a més homes que dones.

Les persones amb Asperger han d’aprendre de manera diferent a la resta i aquesta qüestió és la que vol posar en relleu les jornades que cada any s’organitzen en Alzira sobre la síndrome d’Asperger.

Durant la jornada que ha tingut lloc a la casa de la cultura d’Alzira, han intervingut diferents especialistes per explicar totes les qüestions relacionades amb la síndrome d’Asperger.

l’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix l’Asperger com un Trastorn Generalitzat del Desenvolupament (TGD), de caràcter sever i crònic, que afecta les capacitats de relació i el desenvolupament emocional i conductual del xiquet.

Les jornades estan organitzades per l’Associació Síndrome d’Asperger i TEA de la Ribera amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Els estudis indiquen que la síndrome d’Asperger afecta de 3 a 5 individus per cada 1.000 i a més homes que dones.

El principal problema de la síndrome d’Asperger és que no es tracta d’una patologia fàcil de reconéixer i diagnosticar, i sovint passa desapercebuda. És un trastorn que no presenta trets físics característics ni afecta la intel·ligència per això és una patologia difícil de reconéixer i diagnosticar.

Deixa el teu comentari