Esther Bosch encapçalarà la nova executiva local del BLOC d’Almussafes.

image-1El passat dissabte, 17 de setembre, el col•lectiu del Bloc d’Almussafes va celebrar el seu congrés local i va triar la nova executiva local per unanimitat. La nova executiva que estarà encapçalada per Esther Bosch ha volgut manifestar que “comptarà amb un equip sòlid, amb experiència i amb capacitat per a impulsar una oposició constructiva al servei dels almussafencs i les almussafenques”.

Per a Esther Bosch, que durant els últims 4 anys ja ha tingut llocs de responsabilitat en la formació valencianista d’Almussafes, la nova executiva combina l’experiència dels més veterans amb la capacitat de treball i l’empenta de les generacions més joves.
Pep Chaqués, primer alcalde valencianista d’Almussafes, s’incorpora a l’executiva junt amb Pep Marí, Eduardo Girona, Silvia Gea i Carlos Garcia. En eixe sentit Pep Chaqués assegura sentir-se “molt content amb la nova executiva, perquè l’experiència i la renovació contribuiran a donar suport a la tasca institucional d’oposició a un govern que ja en el seu primer any ha començat a desgastar-se pels excessos de la majoria absoluta”.

Deixa el teu comentari