EU i Compromís arriben a un principi d’acord de govern

WP_20150609_009 (1)Aquesta vesprada ha conclòs la reunió de Compromís amb EU per tal de definir els punts de l’acord programàtic que definiran les línies de treball prioritàries del nou govern, així com les línies principals de com funcionarà el nou equip de govern. L’acord al que han arribat les dues formacions centra les seues propostes en els aspectes de treball, més cobertura social i resposta a la situació del habitatge a la ciutat.

Mesures com la ficada en marxa del pla d’ocupació que entre altres, millorarà les borses de treball. La ficada en marxa  dels menjadors d’estiu davant de la necessitat de tindre un conjunt d’actuacions per a ficar només es constituïsca el nou govern. La creació de la comissió de prevenció i actuació davant dels desnonaments i l’estudi de la ficada en marxa de la agència de lloguer municipal.

Aquest acord es sotmetrà a la ratificació de les assemblees de les dues formacions.  Lamentem no haver comptat amb l’assistència del PSOE Alzira a aquesta reunió tan important i esperem que puguen incloure les seues propostes dintre del futur govern progressista de la ciutat.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari