EUPV de la Pobla Llarga atribueix la proliferació de conflictes al tarannà poc dialogant del govern municipal.

Són diversos els casos en què l’Ajuntament de la Pobla Llarga s’ha vist embolicat en contenciosos de l’administració de justícia per solucionar assumptes de personal , i en els quals les sentències han acabat donant la raó a la part litigant del treballador, enfront de la posició del consistori.

Dimecres passat es va donar a conèixer la sentència d’un nou cas en què l’Ajuntament haurà d’atendre les reclamacions d’una treballadora, per abonar-li els complements que reclamava des de l’octubre de 2013 i que l’equip de govern del Sr. Soler li negava.

Des d’EUPV, el seu portaveu Vicent Dasí, ha manifestat que “la proliferació d’aquests conflictes laborals i el fet que acaben solventan-se als jutjats, i a més habitualment en contra de les tesis de l’equip de govern, denota un estil del Sr. Soler de tarannà poc donat a la pacificació de conflictes, per dir-ho d’una manera suau“.

Vicent Dasí ha afegit que ” per regla general l’arbitrarietat i la falta de diàleg, són els ingredients suficients que acaben provocant aquests conflictes, els quals suposen un cost suplementari per a les arques municipals. De fet la partida pressupostària destinada a despeses jurídiques sol tenir consignacions importants“.

Segons els estats d’execució dels pressupostos, el desembre de 2011 i el desembre de 2013, s’havia estat ben prop dels 50.000 € de despesa cada any, i Dasí afirma que “per al 2015 s’han pressupostat 25.000 €, però no dubte que serien capaços d’arribar de nou als 50.000 €.”

EU de la Pobla Llarga informa que hi ha altres casos pendents de resolució, que es resoldran al llarg de l’any i que formaran part de l’herència que deixa el PP.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari