EUPV de la Pobla Llarga demana mesures pel trànsit a la zona del CP Sanchis Guarner

EUPV anuncia la presentació d’una iniciativa per a restringir el sentit del trànsit a la via pública que dóna entrada al centre educatiu.

Foto_sinMatriculasL’escena es repeteix tots els dies lectius. 9:00 del matí. Carreres de xiquets i xiquetes que no volen arribar tard a classe, pares i mares que arriben amb els seus cotxes per deixar prop de la porta als seus fills però que es troben amb cotxes aparcats als dos costats del carrer i que opten per deixar un moment el seu vehicle en doble fila.

Poc espai, nervis, presses i també el trànsit quotidià en els dos sentits fan òbvia una difícil gestió de l’espai.

Això és el que denuncia el portaveu d’Esquerra Unida de la Pobla Llarga, Vicent Dasí, després d’observar les dificultats que viuen als voltants del CP Sanchis Guarner. “Entenem que la conversió del tram en sentit únic, suavitzaria el problema. No podem esperar que passe alguna cosa, s’han de prendre mesures ràpides, com més aviat, és simplement qüestió de voluntat i de sentit comú” conclou Dasí, que advoca també per demanar un informe a la policia local per, entre altres coses, estudiar i prendre mesures complementàries, per  pal·liar una situació que en certa manera, es repeteix a les hores d’entrada i d’eixida de l’escola tots els dies lectius.

“Confiem que l’equip de govern del PP tingui a bé a acceptar la nostra proposta ja que es tracta d’iniciatives que no costen res, i que van en la línia d’Esquerra Unida tractant d’alleugerar els problemes del dia a dia dels nostres veïns“, afegeix el portaveu d’Esquerra Unida, que afirma estar cansat de que l’ajuntament “només es preocupe de la foto i l’autobombo i deixe de banda multitud de millores que, amb poca o nul·la inversió, convertirien la Pobla Llarga en un municipi més segur, còmode i confortable”.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari