Èxit de participació a la Cursa d’Escoles de Ciclisme de Sueca

225 xiquets i xiquetes participaren en el Trofeu de Ciclisme “Ciutat de Sueca”

Sueca, 05/06/2017.Este dissabte s’ha celebrat a Sueca una nova edició del Trofeu d’Escoles de Ciclisme “Ciutat de Sueca”. En l’esdeveniment han participat, a l’igual que en l’edició anterior, 225 joves, que vingueren fins a la capital de la Ribera Baixa per a prendre part en les diferents proves.

A banda de les escoles de ciclisme de la província de València, fins a Sueca s’aproparen també moltes de les de la província de Castelló, atés que este cap de setmana no hi havia cap competició a la província de Castelló. Els esportistes i assistents disfrutaren d’una magnífica vesprada marcada per la gran participació en totes les categories, la qual cosa va obligar a realitzar fins a huit eixides (promeses de 1r any, promeses de 2n any, principiants de 1r any, principiants de 2n any, alevins de 1r any, alevins de 2n any, infantils de 1r any i infantils de 2n any).

A més de les curses, l’organització va programar també una gimcana, una prova d’habilitat amb les bicicletes on participaren 56 infantils. En la vessant esportiva, els vencedors en cada categoria foren: Iván Gomar (Triasport) en la gimcana; Oriol Olaso (La Valldigna) i Sara Calatrava (Stefano Garzelli) en la categoria de promeses de 1r any; Vicent Andrés i Carla Martín (Bicicletes Sanchis) han estat els campions en la categoria de promeses de 2n any; Marc Iborra (Triasport) i Miriam Guerrero (Bicicletes Sanchis) campions en principiants de 1r any; en la categoria de principiants de 2n any, els campions van ser Eric Igual (Bicicletes Sanchis) i Leyre Almena (CC Guti Vinalesa-Rubio); Denis Márquez (Bicicletes Sanchis) i Cynthia Perales (Promeses Alfafar) foren els campions de la categoria alevins de 1r any; Alejandro Ruiz (Picanya) i Lluna Hervás (Bici Club Picassent) campions en alevins de 2n any; Abel Odón (Bici Club Picassent) i Sara San Juán (Stefano Garzelli) en infantils de 1r any, i Iván Gregorio (Ginestar – ULB Sports) i Ainara Albert (Bici Club Picassent) campions en infantils de 2n any.

De l’Escola Ciclista de Sueca participaren 10 alumnes: Hugo Linares, Raül Sáez, Carles Cebolla, Iván Fuentes, Álex Cebolla, Elena Pérez, Iker Mortes, Anna Quintero, Josep Fuentes i Anna Bravo.

A l’igual com en l’anterior edició, el circuit de la prova constava d’un quilòmetre per les rodalies del Pavelló Poliesportiu Cobert (c/ Simón Vila, rda. Joan Fuster, c/ Jaume I i av. País Valencià).

En esta nova edició, els encarregats de lliurar les medalles als guanyadors van ser: el regidor d’Esports, Vicent Baldoví i el president del Club Ciclista de Sueca, Hilari Redondo.

 

Deixa el teu comentari