Exposició del II Concurs de fotografia “Per l’Alcúdia sense cotxe”

L’Espai Imatge de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia acull, fins al dia 18 de novembre, l’exposició de les fotografies guanyadores, les finalistes i les seleccionades del II Concurs de Fotografia “Per l’Alcúdia sense cotxe”.

1r-elenavingue-amb-el-paEn aquesta edició, el primer premi ha sigut per a “Elena vingué amb el pa” de Maria Nieves Jiménez García. Maria Mateu Buades i la seua fotografia “El primer viatge amb tren” es van adjudicar el segon premi, mentre que el tercer va recaure en “Fent el passat, farem futur” de Gemma Verdeguer Primo. Pel que fa a les fotografies finalistes, aquestes han sigut: “Sostenibilitat” de Sara Morató Rubio, “Rails” d’Enric Murillo Estarlich, “BN” d’Oreto Soria Puig, “Mobilitat sana i plena d’estima” de Yésica Valero Fernández i “Anem” de Ferran Muñoz Gómez.

Amb una vintena de fotògrafs locals participants, aquesta nova edició del concurs demostra “una conscienciació ecològica creixent dels alcudians i alcudianes”, en paraules de Paco Sanz, regidor de Medi Ambient. A la inauguració de l’exposició Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia, va voler destacar el nivell de les fotografies i la importància que té realitzar activitats al voltant de la sostenibilitat per tal de millorar com a poble.

Deixa el teu comentari