Extraordinari començament de les Festes de l’Alcúdia

El pregó de festes a càrrec d’Anna Serrano, el correfoc dels Dimonis Enroscats i la Nit de Rock donen l’eixida de les Festes de l’Alcúdia

 El dissabte 3.000 persones participaren en la Carrera contra el càncer

 La Mostra de Dansa Infantil i la Revetla de Disfresses congreguen a centenars de persones de totes les edats

1 (1)Amb el pregó del dia 2 de setembre començaren les Festes Majors de l’Alcúdia 2016. Amb el seu magnífic pregó, Anna Serrano ens va donar la seua particular percepció de l’Alcúdia i de les festes, acompanyada d’una sensibilitat social cap als problemes actuals. L’acte, organitzat a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, va comptar també amb arranjaments musicals d’Òscar Briz que ens va fer gaudir amb versions distintes del Bolero de l’Alcúdia. Tot en un escenari ideal, amb motius de la festa a l’Alcúdia, decorat per Josep Ros.

 Ja per la nit, una gran quantitat de joves de l’Alcúdia i d’altres localitats pogueren gaudir de la nit de la Nit de Rock a la porta del Àgora Jove. El grup alcudià Els Ullals foren els primers a tocar, que van estar seguits dels grups Auxili, Vadebo, Mafalda, Smoking Souls i Funkiwis.

En acabar la pregonera va donar inici a un magnífic correfoc del Dimonis Enroscats, que va transcórrer pels carrers pròxims a la Casa de la Cultura i que va tindre un espectacular final al Parc del Patinatge.

Ja el dissabte pel matí, una excepcional Mostra Infantil de Dansa que va comptar amb la participació de l’Escola de la Fundació Caixa Carlet, l’Escola de Danses del grup Marboleny de les Preses de Girona i l’Escola del Grup de Dansa de l’Alcúdia.

IMG_89310 (1)Ja per la vesprada, l’Avinguda Antoni Almela va congregar vora 3.000 participants a la Carrera Solidària contra el Càncer de l’Alcúdia. La cursa infantil, la marxa i la cursa d’adults aconseguiren recaptar 14.795 euros. Tot un rècord gracies a l’organització de l’Associació Contra el Càncer i el Club d’Atletisme de l’Alcúdia amb la col·laboració de la Creu Roja. D’altra banda, la recollida solidaria, organitzada el Banc d’Aliments de l’Alcúdia, donà l’oportunitat de col·laborar amb els mes desfavorits.

El dia va acabar amb la Revetlla de Disfresses a la Plaça Tirant lo Blanch on l’Orquestra La Fúria, acompanyada de la veu de l’alcudiana Sabina Moyano, ens va fer ballar i passar-ho d’allò més bé. Els qui aguantaren fins la matinada, pogueren continuar la festa amb una espectacular discomòbil a la mateixa plaça.

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari