Finalitzada la nova zona verda al poliesportiu de Tulell

Alzira, 22 de desembre del 2017.- El poliesportiu Jorge Martínez “Aspar” lluïx una nova zona verda gràcies a la col•laboració de la Regidoria d’Esports, l’empresa Clearpet i la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient. Esta zona s’ha creat al costat de la pista de cross, amb la intenció que les persones que l’utilitzen tinguen un ambient més idoni per a la pràctica esportiva i també per a contribuir a la recuperació del paisatge natural del Riu Xúquer.

Esta actuació és un exemple de la col•laboració entre l’administració i les empreses locals, ja que la inversió realitzada ha procedit tant per l’aportació econòmica de l’Empresa Clear Pet, com de la pròpia Regidoria d’Esports.

ClearPet és una empresa amb seu a Alzira dedicada al sector del reciclatge, i en especial a la producció d’escata de PET reciclada, posseint actualment la factoria de major capacitat d’Espanya. El seu compromís amb el Medi Ambient i amb Alzira es va manifestar al subscriure a principis d’any l’alcalde i Borja Martínez, gerent de ClearPet, un conveni plurianual amb l’Ajuntament per mitjà del qual l’empresa es comprometia a una inversió anual de 4.500 € amb destinació a la implementació del pla d’arbratge d’Alzira.

Un dels primers fruits d’este conveni és l’activitat realitzada dissabte passat en el poliesportiu municipal, en la qual es va procedir a la plantació de 56 exemplars d’arbratge, entre els quals s’incloïen fleixos de flor, xops, garroferes i oms.

D’altra banda, la Regidoria d’Esports hi ha invertit 20.000 €, i continua així amb la tasca de millora dels instal•lacions esportives.

Deixa el teu comentari