Finalitzen les obres de la sala d’acomiadament de difunts al cementeri d’Alzira

Tal com va anunciar, fa uns mesos, el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s’han realitzat obres d’adaptació d’una part de l’edifici del cementeri municipal per a ubicar la nova sala d’acomiadament, per tal que els familiars puguen tindre més intimitat i privacitat abans d’acomiadar-se dels seus difunts.

Este projecte, ha comptat amb una inversió de 118.000 euros, en el que s’han realitzat actuacions de rehabilitació total de l’espai situat a l’esquerra de l’antic accés a l’edifici, per tal d’ubicar la sala d’acomiadament i també l’ampliació de les dependències destinades a oficines i arxiu. Al mateix temps s’han portat a terme obres per tal d’adaptarat els banys per a persones amb mobilitat reduïda.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, destaca al respecte: “Este era un dels objectius que ens havíem marcat i ho hem complit. Realitzar una sala d’acomiadament on els familiars puguen tindre privacitat a l’hora de despedir-se dels seus difunts, ja que entenem que sóm situacions molt emotives i íntimes. També hem volgut complir amb la total adaptació dels espais i recintes del local per tal de garantir a totes les persones l’accessibilitat, per tal que la seua utilització siga còmoda i tranquil•la”.

Deixa el teu comentari