Finalitzen les obres d’ampliació de voreres als carrers Reis Catòlics i Figueres

L’ampliació de voreres als carrers Reis Catòlics i Figueres, estan dins del projecte d’accessibilitat que porta a terme la Regidoria de Gestió Urbanística, en el que va d’any, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels vianants per la ciutat, fent més còmode el trànsit diari.

Les actuacions en estos dos carrers han suposat una inversió de 44.000 euros i han consistit en l’ampliació de voreres a un nou tram del carrer Reis Catòlics, des de l’encreuament del carrer Murta fins a l’encreuament del barri de Santa Caterina. L’ampliació de voreres al carrer Figueres ha estat realitzada per la Brigada Municipal d’obres. Unes obres necessàries i demanades pel veïnat, per tal de millorar el trànsit i la seguretat de la zona.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “Alzira evoluciona amb canvis significatius i també amb menudes actuacions que faciliten, en gran mesura, la vida dels veïns i veïnes de determinats carrers, com és el cas del carrer Figueres. La ciutadania demana eixos canvis per millorar l’accessibilitat i comoditat, sense oblidar que el nostre objectiu és fer d’Alzira una ciutat moderna, accessible i sostenible”.

Deixa el teu comentari