El futbol alzireny ret homenatge a Nacho Barberà, el capità que viurà eternament en el cor del futbol

Les escoles de futbol base i els clubs de la ciutat s’han unit en aquest homenatge al capità del cadet B de l’Alzira.

Un gran homenatge per a un gran capità. Els integrants de les escoles de futbol base d’Alzira formaren un gran cor al centre de l’Estadi Luis Suñer Picó.

Els jugadors del cadet B, companys de Nacho Barberà, isqueren també al terreny de joc per mostrar una imatge del seu capità al costat d’unes emotives paraules, i és que Nacho Barberà sempre estarà als seus cors i a la seua memòria.

La mort del jove jugador ha sigut un colp dur i dolorós per al món del futbol que ha de lamentar que la mort, de manera sobtada s’haja endut un dels seus, mentre disputava un encontre a Ontinyent.

Les mostres d’estima i suport cap a la família del jove han sigut nombroses, i el club de Nacho, La Unió Esportiva Alzira feia entrega de la insignia d’or a títol pòstum a Fernando Barberà, pare del jove i vicepresident del club.

El Ciutat d’Alzira també va voler retre el seu homenatge a Nacho Barberà , el president, Santi Garés, i li va fer entrega a Fernando Barberà d’una samarreta amb el numero que Nacho sempre ha defensat en el terreny de joc, el set.

El futbol alzireny unit per recordar a l’etern capità.

Els assistents, quasi 2.000 persones, es bolcaren n per complet en aquest homenatge, donant suport a la família del jove i sumant-se així a les nombroses mostres d’estima i de condol que han rebut al llarg de tota aquest setmana per part de diferents club espanyols, entre ells, el club del qual Nacho Barberà era un gran aficionat l’Atlètic de Madrid. L’estadi Luís Suñer Picó va guardar un minut de silenci en memòria del jove de 15 anys, anomenat carinyosament com “ El cholito”, el capità que viurà eternament en el cor del futbol.

Deixa el teu comentari