González: “ Volem humanitzar i millorar l’atenció a l’Hospital de la Ribera”

Conselleria potenciarà el diagnòstic i tractament contra el càncer a l’Hospital de la Ribera.

La nova gerent de l’Hospital de la Ribera, Isabel González , ens ha obert les portes del seu despatx per parlar de com han sigut els primers dies des que el departament de salut de la ribera passara a gestió pública.

González ha explicat quins són els punts forts del pla d’inversió per al Departament de Salut de la Ribera. Un pla d’uns 8 milions d’euros que dedica un esforç important a l’atenció primària.

Els serveis es mantindran afirma rotundament González, i a més, es potenciaran. Prova d’això, ha explicat, és la creació de noves places i la incorporació de nova tecnologia dedica especialment al diagnòstic i tractament del càncer.

Molt s’ha parlat de les llistes d’espera quan la concessionària Ribera Salut gestionava el Departament però, per a González, caldrà estudiar detalladament aquestes xifres.

La nova gerent també ha assegurat que no s’ha de tindre por a les reclamacions i ha animat als usuaris del departament ha traslladar totes aquelles queixes que permeten millorar l’atenció a un hospital on preten humanitzar l’atenció.

González assegura que l’Hospital de la Ribera és molt més que un hospital comarcal i la conselleria conscient d’això treballa en un pla director que permeta la seua ampliació.

L’Entrevista íntegra a la nova gerent de l’Hospital de la Ribera, Isabel González, la podran veure aquesta nit a les deu i mitja.

Deixa el teu comentari