El Govern Municipal no accepta la majoria de les esmenes presentades dels populars

Els populars presentaren un paquet d’esmenes, la majoria de les quals no s’han recollit en l’execució del pressupost.

El Partit Popular d’Alzira lamenta que el govern municipal no haja acceptat les esmenes que va proposa el grup i les quals van nàixer de les reunions amb diferents col·lectius de la ciutat.

Els populars han pogut comprovar com en l’execució del pressupost, i expliquen que malgrat el que es va dir per part del tripartit, la majoria de les seues propostes han quedat fora.

Segons expliquen els populars, en cultura, el govern municipal no recull en l’execució del pressupost la subvenció per a les celebracions del 50 aniversari de la societat musical d’Alzira.

En educació, es queda fora la creació d’una partida per a realitzar una campanya contra l’absentisme escolar i en Serveis Socials, no es contempla l’increment proposat pel grup municipal del Partit Popular en la partida destinada a les subvencions a entitats socials, passant aquesta de 75.000€ a 112.000€.

El Partit Popular recorda que a diferència del les propostes que realitzaven els actuals partits del govern quan eren oposició, totes les esmenes presentades s’acompanyaven de propostes de reducció en altres partides que per als populars són menys necessàries.

El Partit Popular valora positivament que altres esmenes si que s’hagen incorporat , tot i que siguen mínimes respecte al paquet presentat.

La totalitat de les esmenes presentades pel Partit Popular ascendia a 161.200e.

Deixa el teu comentari