Gran oferta d’activitats per al Dia Mundial del Turisme

València acull una multitud d’activitats com visites, rutes i degustacions.

Amb motiu del dia Mundial del Turisme que se celebra el 27 de setembre, nombrosos municipis i ciutats de la província han preparat un gran ventall d’activitats.

A València, en concret, l’Ajuntament ha organitzat visites guiades per la ciutat. Visites tecnològiques, rutes pel centre històric i rutes modernistes.

A més, hi haurà degustacions gratuïtes en l’esplanada de la plaça de l’Ajuntament d’Orxata i suc de taronja.

Una parella vestida amb indumentària tradicional valenciana estarà en la plaça per a fer una demostració dels típics balls regionals valencians.

Cullera també se suma a l’efemèride amb una jornada de portes obertes per a projectar el seu patrimoni històric.

Els turistes tindran accés gratuït al Castell on podran visitar les diferents estances de la fortalesa, el Museu Arqueològic Municipal i visualitzar un videomapping en la torre Major a través del qual se’ls explicarà la història de l’emblemàtic monument i la de Cullera.

El Dia Mundial del Turisme porta per lema enguany, ‘El turisme i la transformació digital’, un aspecte en el qual Cullera ha aprofundit els últims temps per a aprofitar el potencial d’Internet i de la tecnologia mòbil en favor del seu principal sector econòmic.

Recorden, el 27 de setembre es celebra el dia Mundial del Turisme i nombrosos municipis i ciutat de la província, acolliran un gran nombre d’activitats per tal de gaudir de la jornada.

Deixa el teu comentari