Grande-Marlaska i Ximo Puig firmen un conveni pel que s’adscriu una unitat de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana

El President de la Generalitat Ximo Puig i el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, han firmat un conveni entre Generalitat Valenciana i el Ministre de l’Interior pel que s’adscriu una unitat de Policia nacional a la comunitat.

Grande-Marlaska anuncia la renovación del convenio por el que se adscribe una unidad de la Policía Nacional a la Comunitat Valenciana

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assistit aquest dimarts a l’acte de celebració del Dia de la Unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana i ha lliurat 149 condecoracions, diplomes i distincions al mèrit policial a membres d’aquest Cos.

L’acte, celebrat en el Monestir de San Miguel dels Reis de València amb presència de la secretària d’Estat de Seguretat, Ana Botella, i del director general de la Policia Nacional, Francisco Pardo, ha posat fi a un any de celebracions en commemoració del 25 aniversari de creació de la Unitat.

Grande –Marlaska ha parlat orgullós de les dos tinents coronels de la Guardia civil)

Per al ministre el comptar a dones és una avaluació positiva, asegurant que estan molt preparades.

Grande-Malaska asegura que moltes dones seguixen tenint problemes per ser dones.

El ministre ha anunciat el compromís de renovar el conveni amb la Generalitat Valenciana pel qual s’adscriu a la Comunitat aquesta unitat de la Policia Nacional, i que no es renovava des de 2007.

El president de la Generalitat Ximo Puig reivindica la llabor de la Policia Autonòmica com a garantia d’estabilitat i progrés a la comunitat valenciana.

A més a més Puig ha asegurat que si el criden al senat, sí que acudirà.

El President de la Generalitat Ximo Puig i el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, han firmat un conveni entre Generalitat Valenciana i el Ministre de l’Interior pel que s’adscriu una unitat de Policia naccional a la comunitat.

Deixa el teu comentari