Guadassuar es prepara per a un mes d’agost replet de celebracions

Este cap de setmana arriben les festivitats del Santíssim Crist de la Penya i de la Mare de Déu de la Misericòrdia

El divendres a la vesprada els carres de Guadassuar comencen a bategar amb “La Vespra” de la Festivitat del Santíssim Crist de la Penya que eixirà, a partir de les 21:00 hores, en trasllat pels carrers habituals portada pels quintos dels anys 1951-1952 i acompanyada per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. A les 23.00 hores la Plaça Major s’omplirà, de gom a gom, per disfrutar un any més del Concert Extraordinari de la Banda Unió Musical Santa Cecília.

El dissabte 6 d’agost se celebra la Festivitat del Santíssim Crist de la Penya amb el llançament de 33 salves, una per cada membre dels festers i festeres del Santíssim Crist de la Penya de 2016.

A les 12:00 hores tindrà lloc una missa en honor al Santíssim Crist de la Penya, cantada per la Coral Mestre. Per la vesprada, a les 20:30 hores, la processó en honor al Santíssim Crist de la Penya, portada pels quintos de l’any 1951 i 1952. Abans de fer la seua entrada la imatge a l’Ermita de Sant Roc es dispararà un gran castell de focs d’artifici en la Plaça de la Comunitat Valenciana, a càrrec de la Pirotècnia Crespo d’Alzira.

20160802-CARTELL-BOTIFARRAA les 23:00 hores hi haurà un sopar de germanor i revetlla, a la mateixa plaça,
amb l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra” i la seua rondalla, organitzada per la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Guadassuar.

El diumenge 7 d’agost se celebrarà la festivitat de la Mare de Déu de la Misericòrdia. A les 20:30 hores, solemne processó que des de l’Església Parroquial recorrerà l’itinerari de costum amb la imatge portada pels “quintos de 1970”, Festers de Sant Vicent Màrtir de 2017.

En arribar es dispararà un castell de focs d’artifici des de la Plaça del Ravalet, a càrrec de la pirotècnia Crespo.

A les 23:00 hores, sopar de germanor i revetlla en la Plaça Generalitat Valenciana amb l’actuació de l’Orquestra “Mito”.

D’esta forma comença un mes replet de festivitats i celebracions que culminaran amb la Setmana de les Danses de Guadassuar, del 22 a 27 d’agost.

Deixa el teu comentari