Hermelando Bosch Mellado guanya el primer Concurs de Poesia en Valencià Vila d’Alginet

APoesiamb l’obra “Amfitrió de vida desbocada”, l’alginetí Hermelando Bosch va aconseguir el primer premi del concurs impulsat per la Regidoria de Cultura i recolzat pel grup Poetes i rapsodes de la 107.4 fm.

Diumenge a les 12 del migdia es va fer l’acte de lliurament dels premis a mans del regidor de Cultura i alcalde d’Alginet, Jesús Boluda. El tercer premi va ser per a M. Dolores Gómez Machí i el seu treball “De bon cor”, el segon va correspondre a Conxa Collado Pellicer amb el poema “La meua llengua”.

L’acte continuà amb l’actuació de dues professores de ballet, la veu de Nora Pastor acompanyada del piano d’Abraham Ribes, el cantant Victor Garcia i, per acabar, la veu de Felipe Garpe acompanyada pel bandoneó de Roberto Flores.

L’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, explicava que l’objectiu del concurs és promocionar la nostra llengua i al mateix temps complaure a molta gent que té inquietuds d’escriure poesia. El grup de Poetes i rapsodes de Ràdio Alginet van ser els que ens van espentar a fer aquest concurs. Esperem que al desembre de 2015 es faça la II edició”.

Peu

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari