I Fira agrícola a la Pobla Llarga

Impulsada des del Consell Agrari Municipal, s’inaugurarà a les 9 h amb un esmorzar popular

Des del Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura, s’ha organitzat aquesta primera fira agrícola a la Pobla Llarga per al proper diumenge 3 de juliol. Des de les 9 h i fins les 13:30 h, es podrà visitar tots els estands que van a muntar distintes empreses del sector al parc Joan Fuster de la Pobla Llarga.

“La Pobla Llarga, poble imminentment agrícola, no podia continuar sense activar el seu Consell Agrari Municipal i fruit d’aquesta activació ha vingut aquesta primera fira que esperem siga un èxit” comenta el Tinent d’Alcalde i Regidor d’Agricultura Ximo Vidal.

Arranca a les 9 h amb un esmorzar popular i en finalitzar, tots els assistents podrà visitar els distints estands dels expositors i escolar dos xerrades informatives que es realitzaran al estand de l’Ajuntament. El banc de terres de la Pobla Llarga i el quadern d’explotació son les dos xerrades que es realitzaran per a tots els llauradors.

“Hem d’agrair i molt a tots els expositors l’esforç que van ha fer i convidem a tots els llauradors de la comarca a que ens visiten aquest proper diumenge” ens comenta la Regidora de Festes Sonia Bellver ja que aquesta fira està dins la programació de la Fira de Sant Pere, una de les més antigues de la Ribera.

 

Deixa el teu comentari