I Jornada de Cultura Popular a Sueca

Sueca, 18/10/2017.Dolçaines, Danses, Muixerangues, Gegants, Cabuts, Música popular… tot això i molt més oferirà, este proper dissabte, la primera Jornada de Cultura Popular organitzada a Sueca per l’Escola de Danses de la Ribera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca.

A les 11:00 hores hi ha prevista la recepció dels grups participants a l’Ajuntament de Sueca que continuarà amb una cercavila, a les 11:30 hores, de la mà de la colla de tabals i dolçaines de Sueca, Tabalaina i la colla de Grallers de Palafrugell.

A partir de les 18:30 hores els participants es concentraran en la plaça de l’Ajuntament i a les 19:30 hores es donarà inici a la desfilada, que recorrerà el carrer Sequial, des del Passeig de l’Estació.

Diferents col·lectius estaran presents eixe dia a Sueca. A més dels grups ja esmentats, hi participaran també les colles de dolçainers Els Amuntegats, de Sant Joan i Estela Roja, de Benimaclet, la Muixeranga de Sueca, els Gegants Raimon de Rocafull i Maria de Tortosa (Senyors del Castell de Corbera), i els grups de danses Realenc de Picanya i Benifaió en Dansa, a més de l’amfitriona, l’Escola de Danses de la Ribera. En finalitzar la desfilada, en la mateixa plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc una mostra de muixeranga, balls i músiques, a partir de les 20:15 hores.

Un correfoc pels carrers del centre (eixida des de la plaça de l’Ajuntament de Sueca), a càrrec dels dimonis Abraxits, tancarà la jornada a les 23:15 hores.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari