IDEA inicia la segona edició de FORMAEMPRÉN, una iniciativa per a poder impulsar projectes d’emprenedors

Alzira, 31 d’octubre del 2017. L’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes europeus, posa en marxa la segona edició del “Formaemprén. Programa de capacitació d’emprenedors”. Es tracta d’un programa de formació, organitzat per IDEA i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), que ajudarà a posar en marxa un projecte empresarial o bé millorarà les tècniques de gestió empresarial de nous emprendors/es.

Formaemprén s’organitzarà a través de tallers sessions dinàmiques i de treball en equip (que versaran sobre plans econòmics i financer, model de negoci, màrqueting…), i es posarà a disposició de les emprenedores i emprenedors d’una plataforma col•laborativa i ferramentes on-line per adquirir i compartir coneixements.
El programa de tallers és el que s’estableix a continuació:
• 6 de novembre: Defineix el teu model de negoci d’èxit
• 7 de novembre: Màrqueting d’èxit: En què és competitiva la meua empresa
• 8 de novembre: Com construir un equip d’èxit i realitzar presentacions d’impacte
• 9 de novembre: Com faig el meu pla econòmic i financer
• 10 de novembre: Tutoria de l’emprenedor
• 15 de novembre: Presentació de projectes

Segons ha manifestat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “Aquesta és una iniciativa que duem a terme des de l’Ajuntament que pretén incrementar el número de xicotetes empreses i negocis innovadors en la nostra ciutat i de donar-les suport, i també d’incrementar la capacitació dels nous emprenedors. Cal dir que des d’IDEA, gràcies al pla del “Viatge a l’Empleabilitat” que hem posat en marxa, aquelles persones interessades a posar en marxa noves iniciatives econòmiques tenen tot un itinerari i serveis al seu abast: des de l’assessorament en la creació d’empreses, suport per als plans de viabilitat, ajudes a la creació d’empreses (EMPRÉN), ajudes a la contractació (FORMAPLUS), crèdits a baix interés amb les entitats conveniades, possibilitat de viver d’empreses amb els Premis Coworking o, fins i tot, plans de màrqueting per als projectes inclosos en el programa “12 mesos, 12 empreses”.

Les empreses i persones interessades tenen la informació disponible en la pàgina web d’IDEA, en l’apartat formaemprén http://www.idea-alzira.com/formaempren.
La inscripció al programa és gratuïta i té places limitades. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal•lacions d’Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). Termini presentació: fins al divendres 3 de novembre de 2017.

Deixa el teu comentari