Inaugurades les IX Jornades de Salut Mental a Burjassot

Des de les 9h d’hui i fins demà dissabte, la Casa de Cultura de Burjassot està albergant la celebració de les IX Jornades de Salut Mental, organitzades per la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana que, en 2018, se centren en l’associacionisme entorn de la salut mental. Les jornades se celebren a Burjassot, gràcies al treball de l’associació local AFEM la presidenta de la qual, Rosa Bayarri, és també la presidenta de la Federació de Salut Mental CV.

Després de l’acreditació dels participants, les jornades han sigut inaugurades amb la presència de l’Alcalde, Rafa García, la regidora de Benestar Social, Lluna Àrias i la regidora de Serveis Socials, Olga Camps. Adriana Spinillo, psicòloga de l’associació local AFEM, ha anat presentant a cadascuna de les persones que han intervingut en l’acte de benvinguda, començant per l’Alcalde, qui ha reconegut la gran labor que des de la seua creació realitza AFEM en el municipi i ha animat a seguir treballant per la salut mental als tècnics i professionals presents.

A continuació, han intervingut el president de la Confederació Espanyola de Salut Mental, José María Sánchez Monge i Rosa Bayarri, presidenta de la Federació de Salut Mental CV i de AFEM. Les jornades, centrades en l’associacionisme, han començat amb la ponència de l’economista Pilar Robles, que ha abordat el tema de les associacions sense ànim de lucre, des del punt de vista jurídic.

Deixa el teu comentari