Inversions en el Poliesportiu Municipal d’ Alcàsser

Acabada la temporada de les Piscines Municipal comencen les remodelacions que hi han aprovades per al Poliesportiu Municipal d’Alcàsser en el programa d’inversions de la Diputació de Valencià (SOM 2018-2019) i les Inversions Financerament Sostenibles amb fons propis.

Les inversions indicades son la remodelació de Plalesa amb un pressupost de 70.000 € , inclosa en el programa d’IFS amb fons propis de l’Ajuntament. En el programa SOM 2018-2019 s’inclouen el projecte d’ampliació de les zones de ombratge de les piscines amb 10.001,55 €, la renovació de la piscina dels menuts amb 149.742 € i la construcció d’una pista d’skate amb 85.000 €.

Tots estos projectes s’han aprovat amb el consens de tots els grups municipals i conten amb la participació de diversos col·lectius als que van dirigits.

Des de hui es poden vore els projectes de la pista d’skate i de la piscina dels menuts en el hall d’entrada de l’Ajuntament i es podrà fer alguna proposta si se considera.

També s’instal·larà en breu una zona d’Street Work que vindrà a cobrir la demanda de molt joves de la localitat, amb una inversió de 6.000 €

L’Alcaldessa Eva Zamora vol recalcar l’aposta que fa este equip de govern per les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, i que totes estes inversions que ara es realitzaran junt a les realitzades amb la renovació integral de les piscines municipals, la rehabilitació dels vestuaris i la reparació de la pista del Pavelló Municipal sumen al voltant de 800.000 € invertits durant esta legislatura.

Deixa el teu comentari