El IV Concurs de Fotografia Digital d’Alzira porta com a lema “La Muntanyeta del Salvador d’Alzira”

Alzira, 21 de març de 2018 – Des de les Regidories d’Educació i Infància i Medi Ambient, amb la col•laboració del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira s’ha organitzat el IV Concurs de Fotografia Digital amb el lema “La Muntanyeta del Salvador”, en el qual pot participar tot l’alumnat d’ESO, de Formació Professional Bàsica i dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica, l’alumnat de Batxillerat i Graus Mitjà i Superior de Formació Professional.

Cal recordar que les fotografies s’han d’enviar, abans del dia 27 de març, al correu electrònic del Departament d’Infància de l’Ajuntament d’Alzira: infancia@alzira.es, amb les dades següents: pseudònim, nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte, correu electrònic, centre educatiu i curs.

Només es pot presentar individualment una obra per autor o autora i es valorarà la creativitat, l’originalitat, la qualitat i la plasmació gràfica del tema del concurs.

Totes les fotografies optaran a un 1r premi que constarà d’un val de 150 € en material fotogràfic o per al mòbil, i un 2n premi d’un val de 100 € en material fotogràfic. A més a més, hi haurà un Premi Popular, resultat de la votació de les persones que visiten l’exposició, valorat en 80 €.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, declara: “Des del nostre departament estem molt contents amb la resposta dels centres educatius i l’alumnat a l’hora de participar en les diferents activitats que impulsem, sempre en pro de millorar el nivell d’educació i motivació creativa. Vull donar l’enhorabona als joves que participen, per la qualitat de les seues imatges. És clar que cada any se superen a l’anterior. Des d’ací els desitge molta sort a tots”.

Deixa el teu comentari