Ja està operativa la línia de servici WhatsApp, que ha habilitat l’Ajuntament d’Alzira, per a rebre incidències de via pública i neteja de la ciutat

2 d’octubre de 2017: La línia d’atenció al ciutadà, via WhatsApp, habilitada des del Departament de Servicis Públics i a través del número 674 76 15 44, pretén facilitar la relació entre l’Administració pública i el ciutadà i, sobretot, iniciar un canal de recepció per a donar solució i resposta més àgilment a totes aquelles incidències que puguen produir-se a la ciutat.

Els ciutadans poden comunicar incidències i, si ho consideren, acompanyar-les amb imatges; d’esta manera qualsevol incidència ocorreguda en el municipi d’Alzira serà molt més fàcil de transmetre a l’Ajuntament de forma més directa.

Segons comenta el responsable de l’àrea, Fernando Pascual, des de l’Equip de Govern es busca, a través d’esta ferramenta, centralitzar les deficiències que els ciutadans detecten en la via pública, així com la recepció d’incidències quant a la neteja dels carrers i places del municipi.

La línia que funciona a través del mòbil naix en exclusiva per a rebre les queixes i suggeriments a través de la missatgeria instantània, i estarà gestionada per personal del Departament de Servicis Públics.

“Esta ferramenta marca un punt d’inflexió en la manera d’entendre la participació social, ja que ens permetrà escoltar totes les veus per a millorar el dia a dia d’Alzira entre tots”, ha explicat Pascual, que ha assenyalat que “si un veí observa un taulell trencat, amb el whatsapp li permet fer una foto, escriure el seu comentari i enviar directament la incidència a l’Ajuntament”.

Tota la informació que aplegue a través del número de whatsapp 674 76 15 44 serà gestionada en funció del departament responsable i per treballadors municipals, encarregats de canalitzar cada incidència en l’àrea municipal corresponent i d’avaluar el grau d’urgència en l’actuació.

Deixa el teu comentari