José Vicente Alemany és el nou alcalde d’Alginet


Compromís i Socialistes d’Alginet compleixen amb el pacte de govern del passat mes de maig.
José Vicente Alemany és el nou alcalde d’Alginet després de la presa de possessió que va tindre lloc el passat dissabte a un ple extraordinari on els regidors votaren perquè se li entregara la vara de comandament. Concretament, 15 vots a favor i una abstenció.

Qui fins el moment ha sigut alcalde d’Alginet, Jésus Boluda, recordava que el pacte aconseguit en maig de 2015 per governar Alginet, contemplava un acord en les polítiques municipals i en l’alcaldia, la qual havia de ser compartida entre compromís i socialistes d’Alginet, per als dos següents.

Els representants de les distintes formacions que integren el ple municipal hi van intervindre per felicitar al nou alcalde i fer les seues reflexions al respecte. Tot seguit, José Vicente Alemany, qui va puntualitzar que volia una presa de possessió tranquila perquè el temps ja posa a cadascú en el seu lloc, va recordar quins són les principals prioritats de l’equip de govern que ara encapçala.

Amb el canvi d’alcaldia d’Alginet compromís i socialistes d’Alginet compleixen amb el pacte de govern; i José Vicente Alemany, torna a ser alcalde després de 18 anys.

Deixa el teu comentari