El jugador del cadet de la UD Alzira, Nacho Barberá, tindrà un arbre en la seua memòria a la Urbanització del Racó

Alzira, 21 de febrer de 2018 – El passat dissabte les regidories de Gestió Urbanística i la de Participació Ciutadana, junt amb l’Associació de Veïns del Racó i els veïns d’esta zona celebraren les activitats corresponents al mes de l’arbre, en el nucli urbà plantant 4 Morus (moreres) 5 Celtis australis (llidoners) 3 quercusilex (carrasques) 3 Fraxinus (freixos) 1 xicranda i 15 murtes.

A petició de l’AAVV del Racó, es va plantar un arbre en record de Nacho Barberá, jugador del cadet de la UD Alzira que ens va deixar fa tan sols uns dies, mentre jugava amb el seu equip de futbol. Nacho era veí d’esta urbanització i en la seua memòria s’ha plantat una xicranda.

Des de les regidories de Gestió Urbanística i de Participació Ciutadana, volem agrair la col•laboració de l’Associació Amics de la Murta, a la cooperativa ALZICOOP, a Protecció Civil, als treballadors de l’empresa Talher i a la tècnica de Zones Verdes de l’Ajuntament d’Alzira, que durant la jornada de dissabte van realitzar la plantació d’arbres.

“Els arbres són un element cabdal per a la qualitat de vida dels humans a les ciutats. La participació ciutadana és primordial per a fomentar la implicació i conscienciació pel bé del nostre entorn, l’habitabilitat de les ciutats és un factor clau per al desenvolupament local, i els arbres són un dels elements que més contribuïxen al benestar humà”, assegurà el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, en l’acte que se celebrà al Racó el mateix dissabte.

El pròxim dissabte, 24 de febrer, es continuarà amb les activitats programades dins del mes de l’arbre, en esta ocasió serà la zona de la Nova Alzira la que rebrà exemplars d’arbres autòctons, on la seua Associació de Veïns ha organitzat un matí junt amb els veïns de la zona.

Deixa el teu comentari