El jugador valencià Alvaro Moreno es corona en Carlet campió d’Europa de frontó amb paleta de goma individual.

Este cap de setmana, el Poliesportiu de Carlet ha acollit la Copa d’Europa de frontó 30 m

El jugador del club Valenciano de natación, Álvaro Moreno, es proclama ahir a Carlet campió d’Europa de frontó amb paleta de goma individual. Este és un dels resultats de la Copa d’Europa de Clubs Frontó 30 m, en les especialitats de Paleta Goma i Frontenis Olímpic, tant en categoria masculina com femenina. Enguany hi participaren 13 equips de França, Itàlia i Espanya.

Les pistes de frontó del Poliesportiu municipal de Carlet acolliren durant el cap de setmana este esdeveniment internacional que torna a dur a Carlet els millors jugadors de frontó. Ahir es tancava la competició que ha estat retransmesa en directe a través del canal de la Federación española de Pelota durant el cap de setmana. El president de la de la FFPCV y directivu de la Federación española de Pelota, Miguel Montalban, l’alcaldessa de Carlet Maria Josep Ortega i el regidor de cultura, Bernat Nogués, foren els encarregats de donar els trofeus ahir al migdia.

Amb esta nova competició, Carlet es referma com a seu de les activitats esportives de pilota, ja que durant l’últim any ha sigut seu de tres esdeveniments esportius que s’han desenvolupat a la ciutat a través de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana i el Club de Frontenis Ciutat de Carlet. El passat mes de març, el campionat nacional de frontenis en la categoria infantil, el passat mes de juny la II trobada nacional de dones frontenistes i ara este campionat europeu. L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha destacat la importància que té per a Carlet «ser seu d’este tipus d’esdeveniments esportius. Són una forma d’exportar una imatge dinàmica d’una ciutat acollidora en tots els sentits.»

Resultats de la competició:
https://www.fepelota2018.com/copia-de-j1-ss

Deixa el teu comentari