L’1 de març s’obri el període voluntari de pagament d’IBI Urbana

Alzira, 20 de febrer de 2018.- El proper 1 de març l’Ajuntament d’Alzira obri el període de cobrament, en voluntària, de l’Impost sobre Béns Immobles Urbans de l’exercici 2018.

Com és habitual, per a donar a conéixer la informació, des de la Regidoria d’Economia i Hisenda s’han repartit calendaris amb els terminis en voluntària tant de l’IBI Urbana com de la resta de tributs municipals, així mateix es pot consultar i descarregar des del web municipal www.alzira.es.

“El 73,71% d’alzirenys i alzirenyes, una xifra superior a la dels últims anys, està estalviant el 5% del rebut per domiciliar el pagament” ha assegurat el regidor d’Economia i Hisenda, Albert Furió.

El procediment habitual en l’Ajuntament consistix:

En el cas de ciutadans que no tenen els rebuts domiciliats, es pot fer efectiu el pagament de l’1 de març al 4 de maig en Bankia, SabadellCam, Caixabank, BBVA i Cajamar. A més, també es podrà pagar en el web municipal www.alzira.es, a través de la passarel•la de pagaments del BBVA, amb targeta de crèdit o dèbit de qualsevol entitat bancària. Els contribuents que no hagen rebut les cartes de pagament, hauran de sol•licitar-les en l’oficina de recaptació, per correu electrònic a voluntaria@alzira.es o amb certificat digital des de www.alzira.es.

Els rebuts d’IBI Urbana que estiguen domiciliats abans de l’inici del període de pagament es carregaran en dos fraccions, del 50 % cada una d’elles els dies 20 d’abril i el 5 d’octubre i es beneficiaran d’una bonificació del 5% de la quota.

No es podrà sol•licitar fraccionament de rebuts d’IBI Urbana domiciliats, una vegada comence el període de pagament, per estar ja fraccionats. Per a sol•licitar fraccionament d’estos rebuts caldrà donar de baixa la domiciliació abans de l’inici del període de pagament.

L’endemà de la finalització del període voluntari o a la devolució d’un rebut domiciliat els rebuts impagats s’exigiran pel procediment d’apremi amb els recàrrecs i interessos corresponents.

Deixa el teu comentari