La banda de la Lira Almussafense ofereix un concert amb sabor faller

En el programa s’incloïen dues obres que l’agrupació encara no havia interpretat, “I Masnadieri”, de Verdi, i “Ruslan and Ludmilla”, de Glinka

 “València” i “El Faller” van ser els pasdobles triats pel director per a concloure el recital extraordinari

Almussafes, a 17 de març de 2017. Un any més, la banda de la Societat Musical Lira Almussafense, amb el director Josep Escandell Vila al capdavant, va convocar el passat dissabte 11 de març als veïns del municipi per a oferir el seu tradicional concert de falles. En la cita, que va comptar amb un gran nombre d’assistents, es van interpretar un total de vuit obres, entre les quals es trobaven pasdobles, obertures i suites. Per a posar el toc faller, els músics van tancar l’espectacle amb les notes dels pasdobles “València” i “El Faller”.

El passat dissabte 11 de març a les 19:30 h., la banda de la Societat Musical Lira Almussafense d’Almussafes va oferir el seu tradicional concert extraordinari de falles, en el qual l’agrupació va interpretar una selecció d’obres dirigides per Josep Escandell Vila que, una vegada més, van rebre el calorós aplaudiment del públic assistent.

La primera part del recital, que es va desenvolupar en el saló d’actes del Centre Cultural, va tindre com a protagonistes als musicals, atès que a més del pasdoble “Quico i Maria”, de F. Moreno, també van sonar les partitures de “My fair Lady”, de Jay Lerner, i “El Fantasma de l’Òpera”, d’Andrew Lloyd Webber.

En la segona part, els assistents van gaudir amb el preludi de “I Masnadieri”, de Giuseppe Verdi, que va comptar amb el sol del saxòfon tenor Francisco Nicola. Es tractava, a més, de la primera vegada que la banda interpretava aquesta obra. A continuació, van oferir la 2a Suit de “L’Arlesienne”, de Bizet, que també va incloure dos solos, els del saxofonista alt Paco Castelló i la flautista María José Casany.

El programa del recital es tancava amb “Ruslan and Ludmilla”, de Glinka, en la qual també va constituir la primera audició d’aquesta partitura per part de la banda d’Almussafes. Per a concloure el concert, i atès que es tractava del que tradicionalment ofereixen amb l’arribada de les festes josefines, van interpretar com a agraïment als aplaudiments del públic els pasdobles “València” i “El faller”.

Deixa el teu comentari