La Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes amplia el seu horari per als estudiants

Des del passat dilluns 8 de maig i fins al pròxim divendres 30 de juny la infraestructura modifica el seu horari per a facilitar la preparació dels exàmens 

L’Ajuntament de la localitat renova la iniciativa i incorpora 42 hores i mitja setmanals a les habituals

Almussafes, a 10 de maig de 2017. Un any més, i a causa del gran acolliment obtingut en anteriors ocasions, el consistori municipal d’Almussafes amplia l’horari d’obertura de la seua biblioteca pública per a facilitar als estudiants almussafenys la preparació dels seus exàmens finals. Des del passat 8 de maig i fins al pròxim divendres 30 de juny, els veïns podran accedir a la sala d’estudi de la infraestructura de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de 16 a 24 h. i els dissabtes de 9 a 14 h. i de 16 a 22 h. L’Ajuntament de la localitat summa d’aquesta forma un total de 42 hores i mitja setmanals que des de l’equip de govern esperen que siguen d’utilitat durant el procés de preparació de les proves dels estudiants d’ensenyaments mitjans i superiors.

Començat el període d’exàmens finals en els diferents centres educatius, sobretot en els corresponents a ensenyaments mitjans i superiors, l’Ajuntament d’Almussafes, a través de la seua Regidoria de Cultura, torna a posar en marxa l’ampliació de l’horari de la Biblioteca Pública Municipal, una iniciativa que des de 2011 ha obtingut una gran resposta per part dels estudiants almussafenys.

Els 103 metres quadrats de la seua sala d’estudi, amb capacitat per a un gran nombre de persones, i la seua ubicació en la segona planta de la infraestructura, característica que li confereix el silenci i la tranquil·litat necessaris per a la preparació de les proves, constitueixen dos elements clau per a l’èxit de la iniciativa.

“Les convocatòries oficials d’exàmens requereixen d’una gran concentració perquè cal interioritzar abundant informació per a poder superar els exercicis. En aqueix sentit pensem que les instal·lacions de la biblioteca són idònies per a estudiar i esperem que aquest servei addicional que oferim resulte útil per a tots els que aquests dies s’estan esforçant per obtenir els millors resultats”, afirma la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Des de dilluns passat 8 de maig i fins al pròxim divendres 30 de juny, la Biblioteca, situada en carrer Llauradors, obri de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 24 hores i els dissabtes de 9 a 14 h. i de 16 a 22 h. Amb aquesta aposta per l’educació, el consistori municipal ofereix 42 hores i mitja més a la setmana durant aquest període, en el qual l’afluència d’usuaris sol multiplicar-se per tres respecte a la de la resta de l’any. Els serveis habituals del centre, com el préstec, la devolució, la consulta en sala o la connexió a Internet, entre uns altres, romandran oberts en la seua franja horària habitual.

Deixa el teu comentari