La Biosfira estarà en la Green Week europea

Alzira, 12 de març del 2018. La Biosfira, la fira sostenible d’Alzira i la primera que es realitza a la Ribera, estarà dins la programació dels actes de la Green Week que organitza la Unió Europea a Brussel•les. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha inclòs aquest esdeveniment en l’agenda europea de trobades i polítiques verdes, que tindrà lloc a Brussel•les del 21 al 25 de maig del 2018. La temàtica d’aquesta edició versa sobre “Green Cities for a Greener Future” (ciutats verdes per a un futur més verd).

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA: “gràcies a la incorporació en la trobada més important sobre economia verda a nivell europeu, permetrà la publicació i promoció dels esdeveniments que fem en la Biosfira a tota la UE, també podem fer servir els mitjans i la marca de la “EU Green Week”, rebre material promocional i participar amb altres organitzacions. La intenció és consolidar la Biosfira com un referent de bones pràctiques dels ajuntaments a escala europea i caminar cap a una ciutat realment sostenible.”

Cal recordar que la Biosfira va estar premiada l’any passat per la Generalitat Valenciana i la Xarxa ADIF com la millor fira i una iniciativa innovadora en el 2017, en comptar amb més de 70 expositors i ponències i activitats continuadament en tot un cap de setmana. Enguany se celebrarà del 18 al 20 de maig al parc de l’Alquenència.

Deixa el teu comentari