La campanya d’arreplega de residus voluminosos iniciada per l’Ajuntament finalitza amb un total de 280.638 kg retirats de la via pública

arreplegada-de-trastosEl passat 1 de juliol s’iniciava, des de la Regidoria de Serveis Públics, una campanya d’arreplega d’efectes i mobles voluminosos, amb l’objectiu de reforçar i conscienciar la població a mantindre el nostre entorn lliure d’escombralls i trastos amb la finalitat de transmetre la imatge d’una ciutat moderna i neta.

L’empresa FCC i l’Ajuntament d’Alzira treballen braç a braç perquè el servei d’arreplega d’efectes, mobles vells i/o objectes, que per als veïns i veïnes ja no són útils, siga el més efectiu possible.

Segons la informació aportada per l’empresa FCC, el balanç dels últims mesos de la campanya (de juny a octubre) es resumixen en un total de 250.750 kg, els quals pertanyen a 3.577 intervencions realitzades en serveis d’arreplega en diferents punts de la nostra ciutat.

Recordem que per a obtindre estes dates, es va posar en marxa una aplicació informatitzada per facilitar la tasca d’arreplega de trastos al nucli urbà i extraradi, fent un seguiment de geolocalització en què es pot conéixer la ubicació concreta on l’usuari ha deixat l’objecte a retirar, l’hora que el retirà o l’accés a fotografies del lloc d’arreplega. Sens dubte, esta és una ferramenta d’allò més efectiva per als operaris d’esta secció, ja que facilita la tasca i pot haver-hi un seguiment real diari.

Segons el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, “Amb l’ajuda de les noves tecnologies hem pogut realitzar un seguiment més detallat de l’evolució de d’arreplega de tastos a Alzira als últims mesos. Continuaren treballant amb més campanyes per conscienciar els ciutadans, un poc més, perquè la nostra ciutat tinga sempre una bona imatge, ja que és l’entorn on vivim i hem de donar exemple d’un comportament cívic i responsable”.

El servici d’arreplega d’efectes i residus voluminosos es realitza de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Només telefonant 962417454 es facilitarà dia i hora per a l’arreplega en el contenidor més pròxim al domicili.

Alzira, 18 de novembre de 2016

Deixa el teu comentari