La comarca de La Ribera rebrà 20 milions d’euros per part de Diputació

La comarca de La Ribera rebrà 20 milions d’euros per part de Diputació

El President ha presentat en Algemesí les línies d’inversió en la comarca per al present exercici

La Diputació de València ha invertit vora 67 milions d’euros en La Ribera en poc més de dos anys i mig, des que es va iniciar la present legislatura.

D’aquesta quantitat, al voltant de 20 milions d’euros es convertiran en obres i serveis que s’executaran en el present any tant en la Ribera Alta amb 14,5 milions d’euros com en la Ribera Baixa amb 5,6 milions.

Així ho ha anunciat el president, Jorge Rodríguez, en la presentació del Pressupost de la corporació per a 2018 en Algemesí, acompanyat pel diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, i l’alcaldessa, Marta Trenzano.

Per la seua banda, Trenzano ha avançat que Algemesí destinarà gran part del pressupost de 2018, amb inversions de l’Ajuntament, Diputació de València i Generalitat per a construir un pavelló auxiliar.

Per altra banda, el titular d’Hisenda, ha destacat el caràcter social dels pressupostos d’enguany, en els que més s’ha aconseguit agilitzar la tramitació de les ajudes.

Enguany seran de 12 milions d’euros del pla de serveis i obres municipals, 3,7 milions del Fons de Cooperació Municipal, 2 milions del Pla de Camins i Vials, 1,2 milions del Pla d’Ocupació i 900.000 euros en ajudes per cobrir danys causats per les fortes pluges.

Deixa el teu comentari