La conselleria de Sanitat invertirà 7’8 milions d’euros en un pla d’inversió d’urgència per al Departament de Salut de la Ribera

La conselleria de Sanitat invertirà 7’8 milions d’euros en un pla d’inversió d’urgència per al Departament de Salut de la Ribera

Montón anuncia l’adquisició d’un accelerador lineal i in PET- TAC

A cinc setmanes de la reversió, la Consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha visitat Alzira per reunir-se amb els representants dels 34 municipis del Departament de Salut de la Ribera. Montón ha confirmat que existeix un pla d’inversió d’urgència bianual per a de 7.8 milions d’euros, per a la millora d’infraestructures, tecnologia i adquisició d’equipament.

Segons ha explicat Montón l’atenció primària ha sigut la gran abandonada per la concessionària Ribera Salut, i per això el Pla contempla inversions importants en aquesta àrea. .

Es així com la Consellera ha volgut llançar als usuaris del departament un missatge de tranquil·litat, i ha assegurat que no tan sols es mantindrà la cartera de serveis si nó que a més s’intentarà millorar. Pel que fa als treballadors, a partir de l’1 d’abril l’administració els assumirà baix la formula de treballadors laborals a extingir.

Quan finalitze el contracte amb la concessionària, la conselleria revisarà els incompliments per part de Ribera Salut. Tot i així, s’ha anunciat en Alzira, que els centres de salut compromesos per part de la UTE, com és el cas de Corbera, seran executats.

D’altra banda, una de les principals reivindicacions dels alcaldes es veurà atesa i el pàrquing passarà a ser gratuït amb perspectives d’ampliar el nombre de places. També s’adquirirà, segons l’anunci de la consellera, vehicles elèctrics per a reforçar la unitat d’hospitalització a domicili.

No ha volgut entrar Montón en les comparatives respecte a les llistes d’espera de Ribera Salut i la resta d’hospital públics de la comunitat. per les quals ha manifestat la conselleria continuarà treballant per millorar les xifres,

Deixa el teu comentari