La Diputació presenta la 10K Fem com a plataforma per a impulsar el running femení a València

La carrera, patrocinada per la corporació provincial, se celebrarà el pròxim 4 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona
La Diputació de València participa un any més en la 10K Femenina, una prova organitzada per ‘Nosotras Deportistas’ que se celebrarà el diumenge 4 de març, en el marc dels actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona.
La prova té com a principal objectiu promoure l’esport entre les dones, a través de la participació de les mateixes en les carreres populars per a aconseguir la Igualtat en la pràctica esportiva.

Entre les novetats d’enguany, alguns canvis en el recorregut, que serà íntegrament urbà, amb un traçat que passarà pel centre de València, com el carrer Colón i les grans avingudes de la ciutat.
De moment hi ha al voltant de 1.000 inscrites, encara que des de l’organització s’espera que la xifra es duplique en les pròximes setmanes.
La Diputada d’Esports, Isabel García, ha destacat que la Diputació comparteix el sentir d’aquesta carrera, l’aposta per l’esport femení, participatiu i de base. També ha destacat el caràcter benèfic de la carrera, ja que la recaptació d’enguany es destinarà a la Fundació Anar.

A la presentació han assistit representants de les institucions que col·laboren en l’esdeveniment, l’organització de la carrera i els seus patrocinadors.

Deixa el teu comentari