La Diputació presenta la gran final del Trofeu de Raspall que enfrontarà als trios de Senyera i Barxeta

Ian, Canari i Ricardet de Senyera es mesuraran a Moltó, Tonet IV i Lorja de Barxeta diumenge que ve en el trinquet de Bellreguard

La diputada d’Esports, Isabel García, ha presidit l’acte en el qual els assistents han reconegut la labor de la Diputació com a principal respatler de la pilota

21/03/2018.La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha presentat la final de Raspall del Trofeu Diputació en la seu de la institució provincial. Un acte al que han assistit els altres representants de l’organització del torneig, com el director corporatiu territorial de Bankia, Jaime Casas, el portaveu de la Fundació per a la Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Armando Mercé.

Durant l’acte, en el qual també han participat els finalistes, s’ha presentat al trio representatiu de l’Ajuntament de Senyera, Ian, Canari i Ricardet, que arriba a la final després d’haver derrotat al conjunt de la Llosa de Ranes la passada setmana. Enfront del trio de Senyera estarà el de Barxeta, format per Moltó, Tonet IV i Lorja, que han buidat els dubtes sobre l’estat físic del primer, que finalment estarà en condicions de jugar la final a Bellreguard diumenge que ve a les 11.30 hores.

La diputada Isabel García ha reafirmat l’aposta de la Diputació per la pilota com esport insígnia dels valencians, amb una inversió al voltant dels 400.000 euros anuals. Un esforç que ha sigut reconegut pel portaveu de la Fundació per a la Pilota Valenciana, Josep Maria Cataluña, qui ha reconegut a la corporació provincial com a principal valedora de la pilota i de la seua base, així com de l’impuls de la presència de la dona en els trinquets valencians.

Deixa el teu comentari