La Diputació de València ha presentat les novetats de ‘Cultura als pobles’ en els municipis per a este 2018

S’ha celebrat al Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MUVIM) de València

La Diputació de València celebra les terceres jornades informatives culturals amb els ajuntaments. Una jornada per a presentar la nova edició de ‘Cultura als pobles’ per a este 2018.

A esta jornada han assistit els alcaldes i alcaldesses i regidors de cultura dels municipis de la província de València. Un acte en què el diputat de Cultura, Xavier Rius, ha donat a conèixer les principals novetats per a este any.

Per a este any, es comptarà amb un pressupost d’11.874.794 euros per a subvencionar activitats culturals dels ajuntaments i mancomunitats i, també, per a les societats musicals i entitats culturals sense finalitat de lucre.

Com a novetats destaquen el reforç i la promoció que, enguany, es destina a les activitats relacionades amb les arts plàstiques o l’augment del pressupost, en 10.000 euros, per als festivals, mostres i certàmens amb una quantia de 150.000 euros.

Per a acabar esta jornada, els alcaldes i regidors assistents han donat a conèixer les seues experiències en els seus municipis.

Deixa el teu comentari